metamorphosis.org.mk
Techsoup Balkans програма за софтверски донации
Фондацијата Метаморфозис е партнерска организација на програмата за софтверски донации Techsoup Balkans, надлежна за следните држави: Македонија Косово Албанија Програмата за донации Techsoup Balka...