metamorphosis.org.mk
Се одржа меѓународната конференција „Е-Општество“ на тема проверка на факти и влијанието на новите технологии врз новинарството
Поддржувајќи го Сервисот ние поддржуваме независно, кредибилно и точно новинарство, како и новинарство базирано на факти и на почитување на новинарските стандарди, рече директорот на мисијата на УС...