metamorphosis.org.mk
Се одржа „Ден на Мајкрософт“ во Скопје: „Технологијата во облак (cloud) го помага општеството“
Фондацијата за интернет и општество, „Метаморфозис“ денеска во Конгресниот центар на Скопски саем го организираше настанот „Ден на Мајкрософт“, посветен на граѓанскиот сектор, на тема „Технологијат...