metamorphosis.org.mk
Проект на УСАИД за граѓанско учество: Барање за апликации за грантови за стратешка поддршка
Проектот на УСАИД за граѓанско учество поканува граѓански организации (ГОи) во Македонија да аплицираат за Грантови за стратешка поддршка (ГСП). Проектот за граѓанско учество е петгодишна програма ...