metamorphosis.org.mk
Покана за финална конференција на АКТИОН СЕЕ Вишеград: Патот кон добро владеење
Како гости говорници ќе присуствуваат Н.Е. Д-р Кристине Д. Алтхаузер, амбасадорка на Германија во Македонија, Н.Е. Г-н Јацек Мултановски, Амбасадор на Полска во Македонија, претставници на партнери...