metamorphosis.org.mk
Одбележување на меѓународните денови за акција „Слобода наместо страв“ од 6ти до 9ти октомври 2017 година
По повод меѓународните денови на акција „Слобода наместо страв“ Метаморфозис повторно потсетува на забелешките за „директниот пристап“ на агенциите за безбедност и контраразузнавање до телекомуника...