metamorphosis.org.mk
Најава за meet up: "Влијанието на технологиите во новинарството"
Во вторник (27.12.2016), со почеток во 15:00 часот, во просториите на Фондацијата Метаморфозис, NetSquared Balkans (Фондацијата Метаморфозис) го организира првиот meet up "Влијанието на технологиит...