metamorphosis.org.mk
Најава: Тркалезна маса: Граѓанскиот сектор и медиумите за доброто владеење
На 05 април 2016 година (вторник), во просториите на ЕУ Инфо Центар во Скопје со почеток во 11.00 часот ќе се одржи тркалезна маса на тема: Граѓанскиот сектор и медиумите за доброто владеење. На т...