metamorphosis.org.mk
Најава: Панел дискусија за отвореност и транспарентност на институциите од Западен Балкан
На 19 јули, со почеток во 13.00 часот во Собранието на Република Македонија, ќе се одржи панел дискусија за отвореност и транспарентност на институциите од Западен Балкан. Оваа дискусија е дел од п...