metamorphosis.org.mk
Изразување интерес - Маркетинг менаџер
Фондацијата „Метаморфозис“ објавува повик со барање за изразување интерес за маркетинг менаџер. Потенцијалните кандидати/кандидатки треба да ги исполнуваат следните општи услови: ВСС во областа на ...