metamorphosis.org.mk
Истражување: Реформата на правосудството е невозможна без политичка волја
Политичка волја за реформи во правосудството и цврсто опстојување на имплементацијата на законските реформи, со што ќе се демонстрира дека политичката елита цврсто стои зад принципот на поделба на ...