metamorphosis.org.mk
Говор на омраза на Музејот на албанската азбука во Битола!
На Денот на албанската азбука, 22-ри ноември, во доцните вечерни часови непознати сторители го вандализирале Музејот на албанската азбука во Битола, притоа испишувајќи текст кој содржи говор на омр...