metamorphosis.org.mk
ФОНДАЦИЈАТА МЕТАМОРФОЗИС ЗАЕДНО СО МИОА ГО ОДБЕЛЕЖУВА ДЕНОТ НА ПОБЕЗБЕДЕН ИНТЕРНЕТ
Денеска, 5 февруари во над 140 земји од светот се одбележува меѓународниот Ден на побезбеден интернет под мотото „Заедно за подобар интернет“. Одбележувањето на овој ден претставува повик за акција...