metamorphosis.org.mk
Фондацијата Метаморфозис и Microsoft го помагаат цивилниот сектор во дигиталната трансформација
Фондацијата Метаморфозис, во соработка со локалната канцеларија на Microsoft во Албанија, на 7 март ја организираа конференцијата Tech4Good во Тирана, со широко учество на претставници од граѓански...