metamorphosis.org.mk
Демант на лагите искажани од СОС за Фондацијата „Метаморфозис“
Средствата на „Метаморфозис“ никогаш не биле и нема да бидат користени за активности на која било политичка партија. Ваквите конструкции и манипулации имаат цел да ја дефокусираат јавноста од висти...