metamorphosis.org.mk
Барање за апликации – Грантови за граѓански организации во рамки на проектот КриТинк
Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 6 јули 2018 г. Проектот „Со критичк...