metamorphosis.org.mk
122 граѓански организации побараа поддршка од граѓаните, институциите и од Владата
На денешната прес-конференција, 122 граѓански организации под мотото „Мора да го заштитиме граѓанското општество во Македонија“ побараа поддршка од граѓаните, од институциите и од сегашната и од ид...