yeaharip.com
Bandung Kota Babi
Saha wae nu ngaku urang Indonesia, utamina wargi Bandung nu ngaos postingan ‘Bandung, The city of pigs’ kedahna mah ngarasa kasindir. Bandung – the city where people think pig meat is t…