zzdravije.com
ЗАМРЗНАТИ ИЛИ СВЕЖИ? КОГА ОВОШЈЕТО И ЗЕЛЕНЧУКОТ ИМААТ ПОВЕЌЕ ВИТАМИНИ?
"Замрзнатото овошје и зеленчук имаат повеќе витамини од свежо." Сигурно сте го слушнале ова тврдење порано, но има ли некоја вистина за тоа?