zzdravije.com
Јадете подобро, трчајте побрзо: сеопфатен водич за исхрана за тркачи
Без разлика дали сте почетен, средно или маратонски тркач , вистинската исхрана е неопходна ако сакате да ги поттикнете вашите најдобри перформанси.