techfree.info
វិធីពិនិត្យមុនផ្សព្វផ្សាយ ឬបិទរាល់អត្ថបទដែលអ្នក ដ៏ទៃសរសេរលើទំព័រ Facebook របស់អ្នក
ជាធម្មតាហ្វេសបុក (Facebook) អនុញ្ញាតអោយអ្នកដែលជាមិត្តនៅលើហ្វេសបុក អាចសរសេរនៅលើទំព័រ (ដែលហៅថា Timeline) របស់អ្នកបាន ឬ Tag រូបអ្នកនៅលើរូបថតឬអត្ថបទផ្សេងៗហើយរូបថតឬអត្ថបទទាំងនោះនឹងបង្ហាញនៅ ទំព័រហ្វេសបុកផ្ទាល់របស់អ្នក។