rockuzine.com
Metal United World Wide 2019
KOMUNIKATË PËR SHTYP - Metal United World Wide 2019 Metal United World Wide (MUWW) II, koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të dytë në Kosovë. Kjo ngjarje e veçantë e rock dhe heavy metal muzikës do të organizohet të Shtunën,