rockuzine.com
Bojken Lako
Bojken Lako E Shtunë | 30 Nëntor 2019 | 21:30 Bojken Lako - Vocal and guitar Erdion Hoxha - Keys Samuel Nikolli - Drums Bojken Lako është një këngëtar, kompozitor dhe multi-instrumentist shqiptar i rrymës rock alternative industrial. Ai është gjithashtu autor, regjisor i programeve të ndryshme televizive dhe radiofonike. Karriera e tij muzikore starton në vitin 1993 me publikimin