riddledude.com
Three Brothers Live On A Farm
Three Brothers Live On A Farm - Every farmer's part is 1/3(45+75) = 40 sacks. Charlie paid $1400 for 40 sacks, then 1 sack costs $1400/40 = $35/sack. Adam got $35*(45-40)=35*5 = $175. Ben got $35*(75-40)=35*35 = $1225. Answer: Ben $1225, Adam $175