omgevingswetportaal.nl
Privacy
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Privacyverklaring Omgevingswetportaal.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Persoonsgegevens die wij verwerken Omgevingswetportaal.nl verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam E-mailadres Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door correspondentie en telefonisch Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Omgevingswetportaal.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: U te kunnen e-mailen of bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Omgevingswetportaal.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Delen van persoonsgegevens met derden Omgevingswetportaal.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Omgevingswetportaal.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Omgevingswetportaal.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Postbus Eenvoudig Beter. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Omgevingswetportaal.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Omgevingswetportaal.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Postbus Eenvoudig Beter.