liriklaguindonesia.com
Yen Ing Tawang – Sisca Dewi
Yen ing tawang ono lintang cah ayuAku ngenteni teka muMarang mego ing angkosoSung takok-ke pawartamuJanji janji aku eleng cah ayuSumedot roso ing atiLintang lintang’e wingi wingi nimasTresna …