liriklaguindonesia.com
Sawangen – Wandra
Opo aku kurang gati, Opo aku iki kurang sayang.. Katone tresnomu ngambang, Katone atimu bimbang.. Sing tak jaluk mung ngertine, Yen tresnaku mung karo kowe.. Ora ono liyane, Neng atiku mung ono kow…