liriklaguindonesia.com
Sabar Ini Ujian – Nella Kharisma (ft RPH)
mohon bersabar ini ujian mohon bersabar ini ujian mohon bersabar ini ujian aku ra ngerti sing dadi pikiranmu saben dino ngelarani atiku kurang kepiye anggonku sing nresnani nanging sing tak tompo l…