liriklaguindonesia.com
Pikir Keri – Via Vallen
yen gelem tak jak ra-bi yen ra gelem tak jagongi sing ra penting pikir keri yen kowe gelem tak sayang ya ojo mbok gawe bimbang rasah kakean alesan iki ati du parkiran maju mundur ra karuan iki ati …