liriklaguindonesia.com
Kedanan – Suliyana
sing koyo biasae isun koyo gedigi duwe roso demen kari kenemenen buru ketemu pisan ati wing sing karuan rasane koyo wong kedanan opo mulo sun iki kendanan raino bengi anane sun mung ngangen angen m…