liriklaguindonesia.com
Col Blem – Doel Sumbang
Col blem col blemAri jelma ayeunaTeu koop boga kawasaAsa aing pangluhurnaSagala tara tatanyaDah ceunah teu perlu nanyaDa teu sieun kumahaCol blem col blemCol blem col blemSagala rupa dihakanEuweuh …