dyqaniofertave.al
Maske per fytyren - GOLD COLLAGEN® HYDROGEL MASK - Dyqani i Ofertave
Përbërësit aktivë punojnë për ti dhene hidratimin e duhur dhe per te rigjenerua rlekuren.Lekura juaj do te permiresohet dhe do te duket me e shendetshme. Një zgjidhje e re,per kujdesin e lekures e provuar klinikisht nga GOLD COLLAGEN®. Kjo maskë hidrogeli është zhvilluar për lëkurën e thatë dhe të lodhur. Maska është formuluar me një …