alb365.al
FMN duhet të marrë Librën nën kontroll | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Yanis Varoufakis - Shoqata Libra po bëhet copash. Visa, Mastercard, PayPal, Stripe, Mercado Pago dhe eBay kanë braktisur aleancën e korporatave të udhëhequr nga Facebook për krijimin e Librës, kriptom
Xhemil Beharaj