alb365.al
Konçesionet/ Ja fituesit për "Limionin" në Sarandë dhe "Marina Rodon" | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Pas koncesioneve në radhë të rrugëve, duket se portet janë pjesa tjetër ku qeveria është aktivizuar. Këtë të hënë në buletinin e Agjencisë së Prokurimit Publik u njoftua shpallja e fituesve për konces
Xhemil Beharaj