alb365.al
Ky lëng i thjeshtë shëron mëlçinë menjëherë | ALB365/ LAJME/ NEWS
Nga studimet rezulton se hirra përmban 16 lloje proteinash. Hirra është e pasur me tetë minerale, vitamina kryesisht ato të grupit B, aminoacide, enzima dhe shumë elemente të tjera të shëndetshme. Por
Xhemil Beharaj