alb365.al
"Dërmënasi" arreston të kërkuarin të dënuar me 18 vjet burg (video) | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Fier - Finalizohet operacioni i koduar "Dërmënas". Operacion për kapjen e personave shumë të kërkuar, të shpallur në kërkim ndërkombëtar. Operacion nga Sektori për Hetimin e Narkotikëve dhe
Xhemil Beharaj