alb365.al
AKBN nxjerr për eksplorim 3 blloqe për kërkim të naftës | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore ka ndërmarrë një fushatë promovimi për blloqet e lira të kërkmit të naftës, teksa ka ofruar për eksplorim bllokun C, bllokun Panaja dhe bllokun Dumrea. Sipas kri
Xhemil Beharaj