alb365.al
Nis kultivimi i moringës dhe bambusë në sera | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Ka nisur porosia e bisneseve te huaja tek fermeret shqiptare qe te kultivojne drure te njohur sic jane bambuja dhe moringa. Lajmi eshte bere i ditur nga specialisti i kesaj fushe Edmond Numani i cili
Xhemil Beharaj