alb365.al
Vitaminat e ananasit zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Lëngu i ananasit përmban një shumëllojshmëri të vitaminave dhe mineraleve, përfshirë vitaminën B6, magnezin, kaliumin. Ai përmbush mbi 63 për qind të nevojës ditore për mangan, 9 për qind të nevojës d
Xhemil Beharaj