alb365.al
Policia ndalon 23 shtetas për drejtim automjeti pa pasur leje drejtimi | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Fier - Policia Rrugore e Qarkut Fier arreston 23 shtetas për drejtim mjeti pa leje drejtimi. Me qëllim parandalimin e aksidenteve dhe rritjen e sigurisë në rrugë, Policia Rrugore ka vijuar punën për k
Xhemil Beharaj