alb365.al
VOA: Ekonomia shqiptare është në krizë | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi vazhdojnë të mbe
Xhemil Beharaj