alb365.al
Projekti/ Sarandë – Korfuz dhe Velipojë – Ulqin me tunele nën ujor (foto e video) | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Shqiperia do te lidhet me ishullin Grek te Korfuzit nepermjet nje tuneli qe do nisi nga Saranda per Korfuz nderkohe qe nje tunel i till do te lidhi ne veri te vendit Velipojen me Ulqinin NDERTIMI i Tu
Xhemil Beharaj