alb365.al
Krimi në familje trondit Vlorën, babai vret me sopatë nënë e bijë | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Vlorë - Nje ngjarja e rende ka tronditur qytetit e Vlores, ndersa raportohet se nje burre ka qelluar me sepate dy familjaret e tij, vajzen e xhaxhait dhe nusen e xhaxhait. Ngjarja ka ndodhur ne Gumeni
Xhemil Beharaj