alb365.al
SEMANI I DETIT TË VDEKUR | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Nga Rudina Xhunga - Ai quhet Petraq Trifka. Është i zoti i tavernës më të mirë në Seman. Gjithmonë i qeshur dhe me fytyrën e skuqur nga zjarri i kuzhinës. Kur pyet çfarë ka, ai përgjigjet gjithmonë nj
Xhemil Beharaj