alb365.al
Kështjella/ Jo vetëm në përralla, por dhe në realitet | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Nëse keni parë filmin e animuar 'Frozen', dhe nëse historia do të ishte realitet, atëherë kjo kështjellë do të duhet të ishte e duhura. Kështjella e cila po mahnit të gjithë është në Itali d
Xhemil Beharaj