alb365.al
Çdo gjë 1 euro, dyqani boshatiset në 5 minuta | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Rusi - Qindra blerës u grumbulluan për rroba kur çmimi i sendeve në një shitore gjigante ra në "vetëm një euro" – dhe e zbrazën dyqanin brenda vetëm pesë minutave. Sipas mediave të huaja, pë
Xhemil Beharaj