alb365.al
Alarmi/ Koçijançiç: Ballkani në rrezik nga investimet kineze | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Zëdhënëse e BE'së, Maja Kocijancic ka deklaruar se Ballkani po rrezikohet nga investime kineze dhe ka bërë apel që vendet të kenë kujdes Bashkimi Europian do të intensifikojë dialogun me vendet e
Xhemil Beharaj