alb365.al
Pronari i PSG: Pa 300 milionë Euro nuk e lëshoj Neymarin | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Sipas Le Parisien, presidenti i PSG-së është takuar me drejtorët e klubit dhe ju ka thënë atyre që Neymar mund të largohet vetëm kur ndonjë skuadër do të vije me një ofertë që është 300 milionë euro.
Xhemil Beharaj