alb365.al
Ja autori që terrorizoi Teksasin, vrau 7 dhe plagosi 22 vetë | | ALB365/ LAJME/ NEWS
ShBA - Policia amerikane ka arrestuar dhe publikuar fotografinë e njeriut, të akuzuar për vrasjen e 7 personave dhe plagosjen e 22 të tjerëve në Teksas këtë fundjavë. Seth Ator, 36 vjeç, u qëllua dhe
Xhemil Beharaj