alb365.al
Të pasurit e botës në vend të maceve mbajnë gatoparde | ALB365/ LAJME/ NEWS
Super të pasurit e botës, gjithnjë e më shumë po blejnë në mënyrë të paligjshme gatopardë si kafshë shtëpiake, dhe kjo duket se po con në zhdukjen e tyre.Këlyshë nga Somaliland, një shtet i shkëputur
Xhemil Beharaj